HALLOWEENPARADE

Siden vi fortsatt er usikre på om vi kan oppholde oss i ridehuset den aktuelle helgen, velger vi å nedskalere arrangementet i forhold til planen, og arrangere noe som også kan gjennomføres på utebanen uavhengig av vær/føreforhold.

LØRDAG 31. OKTOBER KL. 14.00

Inviterer vi til Halloweenparade for alle medlemmer i Søndre Nordstrand Rideklubb!

Skolehester:
Hver skolehest kan ha inntil tre deltagere som samarbeider som et lag. Skolehesten må pyntes med et tema som passer alle på laget, enten man kler seg ut likt, innenfor samme tema, eller individuelt. Laget må forberede en presentasjonstekst som skal leses opp av speaker under paraden.

Privathester:
Privathestene kan også ha inntil tre deltagere, men det er valgfritt. Laget må forberede en presentasjonstekst som skal leses opp av speaker under paraden.

Banen:
Alle hestene stilles opp på langsiden. Ekvipasjene ropes opp en og en av speaker. Man rir en runde som inneholder et hinder som man ikke trenger hoppe hvis man ikke vil. Man får også mulighet til en 30 sekunders oppvisning. Man kan for eksempel synge, utføre balansekunster, trylletriks eller noe annet som begeistrer publikum.

Premiering
Etter oppvisningen samles vi til premieutdeling og godterispising. Er ikke ridehuset i orden, tar vi i bruk låven. Alt fra kreativitet til samarbeid premieres, og publikum får også muligheten til å velge sin favoritt. Så ta med foreldre og søsken! De kan også gjerne kle seg ut, mulig det vanker en premie til dem også.

Påmelding
Påmelding skjer til snordjunior@outlook.com innen mandag 26.10. Skriv opp tre hesteønsker, navn, telefonnummer og e-post. Skolehestene fordeles fortløpende (førstemann til mølla) og man får tilbakemelding om hvem man skal samarbeide med tirsdag 27.10. Du må selv ta kontakt med de andre du skal samarbeide med og avtale kostymer/gjennomføring. Tekst til speaker leveres senest kl. 13.00 lørdagen. Det koster kl. 50,- per deltaker å være med.

Vi setter pris på om noen kan bake noen skumle kaker til samlingen i etterkant 🙂

Vi gleder oss!