Rideskolestevne i dressur søndag 8. november

Rideklubben arrangerer distriktstevne i dressur lørdag 7. november. Siden stevnet skal foregå i ridehuset, må oppvarmingen utføres i puljer. Dette tar veldig lang tid, og vi har så mange påmeldte at for at vi skal klare å gjennomføre stevnet før midnatt, velger vi å la rideskolen ha et eget stevne på søndagen.

For å kunne gjennomføre stevne for rideskolen søndag er vi avhengig av masse hjelp fra foreldrene. Så alle som skal starte må stille med en voksen som kan utføre en av de mange oppgavene som skal gjøres i forbindelse med et stevne.

Påmelding skjer på e-post til rideskole@snord.no, med kopi til stevneinfo@gmail.com innen tirsdag 3. november. Kari bestemmer hvem som skal ri hvilken rideskolehest, og sender dette videre til sekretariatet, som lager startlister og publiserer disse. Lisbeth setter opp arbeidslister, og gir beskjed om hva slags oppgaver medhjelperen får.

Det koster kr. 200,- å delta. Klassene er LC:2 og LB:3. Dressurprogrammene finner du på rytter.no

I påmeldings e-posten må du skrive følgende:

– Navn på rytter
– Alder på rytter
– Hvilken klasse du skal starte
– Tre hesteønsker i prioritert rekkefølge
– Navn, telefonnummer og e-postadressen til den som skal hjelpe til på stevnet.

Har de medhjelperen spørsmål om arbeidsoppgaver o.l, kan de ta kontakt med Lisbeth på stevneinfo@gmail.com. Hun vil informere om hva som trengs av mannskap.

Stevner begynner som vanlig kl. 10.00. Du bør møte opp minst 2 timer før du har starttid. Starttidene blir publisert på snord.no dagen i forveien. Du må sørge for at skolehesten du skal ri er ren, utstyret er pusset, og du kan gjerne flette hesten. Det er ikke lov å klippe skolehestene! Eget utstyr er ikke tillatt, skolehestene har utstyr som er tilpasset dem, og det skal de gå med.

Det er ikke nødvendig med stevnejakke og hvit ridebukse, du kan starte i de klærne du vanligvis rir i, men leggchaps med frynser er ikke tillatt.

Husk at du må betale i kiosken før du starter! Kiosken åpner 09.00.