Tømmekjøringskurs lørdag 5. mars

Lørdag 5. mars arrangerer vi tømmekjøringskurs, både for nybegynnere og de som har kjørt/tømmekjørt litt før. Det blir anledning til å leie skolehest for de som ikke har sin egen. Det legges opp til 1 time felles teori, og 45 min enkeltundervisning med de andre på gruppa til stede. Kurset begynner kl. 13.00 og varer til vi er ferdige.

Tømmekjøring er bra for muskelstyrke, fleksibilitet, muskelsymmetri, balanse og koordinasjon. Det er en fin måte å arbeide hesten på uten å uroe dens balanse. Det er nødvendig med jevn/myk tømmekontakt, hesten skal søke bittet naturlig, Og man må følge hestens bevegelser i alle gangarter, slik at man ikke blir hengende etter å dra hesten i munnen! Så her kan den tobeinte også få en runde med god mosjon.

Kursholder er Gry Oden Olsen, som underviser i ponnirideskolen vår. Hun er også en dyktig tømmekjøringsinstruktør og har lang erfaring med tømmekjøring og kjøring av hest.

Påmelding enten ved å skrive seg på liste på tavla i stallen, eventuelt sende en sms til 99319799.

Pris er kr. 500,- for de som stiller med egen hest, og kr.600,- for de som vil bruke skolehest/ponni.

 

_MG_4284