Påmelding rideskolen vårsemester 2017

Høstsemesteret for rideskolen avsluttes 27. januar 2017, og vårsemesteret tar til 30. januar 2017. Ønsker du å fortsette på ridekurs er det viktig at du fyller ut skjemaet (som du får av ridelæreren. Eventuelt finner du skjemaet nederst i denne notisen), signerer (evt få foreldre til å signere), og leverer til ridelæreren din senest 20. desember 2016. Signert skjema kan også legges i postkassa ved boksen til Ylva, om man ønsker det.

Faktura for ridekursene blir sendt ut i begynnelsen av januar (på e-post) og den må være betalt før første kursdag. Dette er veldig viktig, da man ikke får delta på kursene uten at det er betalt på forhånd.

Vi har gjort noen endringer på kursene, både for å begrense belastningen på skolehestene, for å få mer homogene grupper, men også for å tilpasse nivået til de som er på gruppene.

INFORMASJON TIL ELEVER PÅ TIMEN MANDAG KL 20

Voksenkurset fra mandag kl 20 flyttes til torsdager kl. 19. Dette gjøres for å få en jevnere fordeling av kurstyper/nivå hver dag. Alle som har ridd på mandager kl 20 i høst vil få tilbud om plass her. Dersom denne dagen/tidspunktet ikke passer, vil vi så langt det går prøve å tilby dere ledige plasser på voksenkursene en av de andre dagene, evt. sette dere på venteliste for ønsket dag/kurs.

INFORMASJON TIL ELEVER PÅ TIMEN TORSDAG KL 19

Nybegynnerkurset på torsdag kl 19 skal gjøres om til en voksentime. Dette gjøres for å få en jevnere fordeling av kurstyper/nivå hver dag. Alle som har ridd på nybegynnergruppa på torsdager kl 19 vil få tilbud om plass på et annet kurs – fortrinnsvis torsdag kl 16 eller mandag kl 18. Dersom disse tidene ikke passer vil vi gjøre vårt beste for å finne et passende ridekurs en av de andre dagene. Ta en prat med Inga om hvilket kurs/tid hun anbefaler for ditt barn.

Har du spørsmål om kursene, eller ønsker å skifte kursdag/tid, send en e-post til rideskole@snord.no

Her finner du påmeldingsskjemaet for vårsemesteret 2017 – hestekurs 

Her finner du påmeldingsskjemaet for vårsemesteret 2017 – ponnikurs