Er du på jakt etter stallplass?

Hovedstallen på Lofsrud gård er full, og vi har lange ventelister.
Men vi skulle gjerne ha leid ut to bokser i garasjen (den gamle ponnistallen). Garasjen er i dag i dårlig stand, taket holder på å dette ned, og huser i dag 4 ponnibokser. Vi skulle gjerne ha pusset opp, men ser at rideklubben ikke klarer å få dette til på dugnad på kort tid. Vi får det nok til på våren/sommeren, men vil med dette gi eventuelle nye oppstallører mulighet til å ordne dette for oss.

Så er du handy (evt kjenner noen som vil hjelpe deg) og vil være med på å bestemme hvordan det skal se ut der hesten din skal bo, ta gjerne kontakt med oss. Kanskje dere er to venninner som har hver sin hest, eller du har to hester du gjerne vil at skal stå sammen? Det er helt i orden om du bare har en hest og likevel vil pusse opp garasjen. Rideklubben betaler materiell for oppussingen (inntil et visst beløp), du utfører arbeidet. Det er plass til 2 bokser for mellomstore hester, eventuelt en boks til stor hest og en boks til en kat1-ponni. Det følger også med et lite «utstyrsom» (gammel utedo) på siden av garasjen. I tillegg får man ha et skap på loftet (låven), slik som de andre oppstallørene.

Pris for boksplass er kr. 4.300,- per mnd per boks. Man får samme rettigheter til luftegård, ridehus, vaskespilt osv som oppstallørene som har hestene sine inne.

Rideklubben forbeholder seg retten til å velge blant de som henvender seg. Det er tungtveiende for oss at (nye) oppstallører stiller flittig opp på dugnad og bidrar til et godt miljø i stallen.

Ta gjerne kontakt med oss på ingvild@snodig.net for spørsmål og eventuell befaring.

Les mer om stallplass på Lofsrud Gård her: http://www.snord.no/?page_id=223

 

mg_2932