Promotion cup – Norwegian Horse Festival 2019

SNORD deltar i NHF promotion cup og vi ligger an til å kunne vinne flere plasser i ulike cuper: SKOIES sprang hest, STALL LIE HVALEN sprang ponni og SKOIES dressur. Vi vet enda ikke hvor mange ekvipasjer vi får mulighet å sende, derfor oppfordrer vi alle som er interessert i å forsøke å kvalifisere seg. Cupene går over flere dager med 3 runder i sprang og 2 runder i dressur. Det kan også være mulighet for å delta i Amateur Tour for ryttere som rir FEI klasser. Det vil bli gjort eget uttak for dette senere. Mer info kommer.

Kvalifiseringskravene for SKOIES sprang hest, STALL LIE HVALEN sprang ponni og SKOIES dressur er som følger:

SPRANG: Hesteryttere må ha startet 1.20m og ponniryttere må ha startet LA ponni (evt. 90cm hest for kat II eller 1m hest for kat I) i løpet av de siste 6mnd. Det vil bli satt opp relevante klasser på neste stevne (19-20 januar) men det er også mulig å kvalifisere seg gjennom andre stevner. Alle sprangryttere må være under 25 år. Vi prioriterer ekvipasjer med færrest feil og mest erfaring i relevante klasser. Har ekvipasjen kun startet i et tellende stevne så må man ikke ha mer enn 8 feil. Blant ponniryttere prioriterer vi de som har startet ponniklasser.

DRESSUR: det kjøres kvalifiseringsrunde i MB den 19.januar. Vi prioriterer de med høyest prosent denne dagen. Til info, på NHF må man ri både LA og MB.

Meetingavgiften og oppstalling koster 3400kr per ekvipasje i sprang og 2000kr i dressur. Klubben er villig til å sponse hele avgiften mot at rytteren eller en foresatt har stått minst 2 dager (3 timer hver gang) i kiosken i løpet av januar/februar 2019. Kiosken skal holdes åpent hver mandag og onsdag i januar/februar. De kvalifiserte som ikke stiller i kiosken må dekke hele avgiften selv for å kunne delta på NHF.

Vi annonserer hvilke ekvipasjer som er med til NHF innen utgangen av søndag 20. Januar 2019.

Dette er en unik mulighet til å kunne delta på et så prestisjefulle arrangement og vi håper flest mulig medlemmer ønsker å representere klubben. Lykke til med kvalifiseringen!

Les mer om Promotion Cup her:
http://www.hestefrelst.no/promotioncup/