Helgekurs med June Ottersbo

Vår rideskoleansvarlig, June Ottersbo, skal ha dressurtreninger lørdag 26/1 og søndag 27/1. 5 plasser hver dag er reservert rideskoleryttere.

June holder på å fullføre trener 2-utdannelse fra NRYF. Hun har jobbet med trening og rehabilitering av hest i flere år, i tillegg til at hun har en god del privatelever som hun følger tett, både i sprang og dressur. I tillegg konkurrerer hun aktivt på høyt nivå i dressur.

Pris: 300 for 30 min, vippses til 45138737 så snart du har fått bekreftet plass. (Når jeg har skrevet deg inn på lista på rideklubbens facebookside: https://www.facebook.com/groups/50252114154/permalink/10157190734104155/ ).

Påmelding på mail til ingvild@snodig.net, jeg fyller opp plassene i dette innlegget etter hvert som folk melder seg på. Kom gjerne med ønske om tid. Gjerne samme tid begge dager. Medlemmer av rideklubben vil bli prioritert.

Rideskolen:
Rideskoleryttere som melder seg på må kunne stelle og sale på rideskolehesten de låner, og håndtere denne uten hjelp fra ridelærer. For å låne rideskolehest må du ri i rideskolen eller på annen måte være tilknyttet rideskolen.
Send tre hesteønsker og ønske om tid til ingvild@snodig.net

Frist for prioritert påmelding (rideskoleryttere til rideskoleplasser, klubbmedlemmer, tid) er søndag 20/1 kl. 18.00. Etter den tid er det førstemann til mølla.