Invitasjon til rideskolestevne 16. og 17. februar 2019

Alle elever i Søndre Nordstrand Rideskole inviteres herved til rideskolestevne. Det er ingen krav om grønt kort eller stevneantrekk, du rir i det du vanligvis rir i på ridetimene. Snakk med ridelæreren din om hvilken klasse du kan melde deg på og hvilken hest du bør ri, FØR du melder deg på.

Alle klassene har en premiering for ryttere under 20 år (junior), og en premiering for ryttere over 20 år (senior). Hvis du er for eksempel 17 år og vil konkurrere mot eldre ryttere, kan du fint melde deg i seniorklassen, bare gi beskjed om det. Vi har gjort det slik i håp om at flere voksne rideskoleryttere skal delta.

Stevnet starter kl. 10.00 begge dager. Alle deltagere må stille med en voksen som hjelper til under stevnet. Ingen av oppgavene er vanskelige, og opplæring vil bli gitt. Hold av hele dagen, det er viktig at alle hjelper til når det er behov for dem, for at vi skal kunne arrangere et fullverdig stevne for deltagerne (barna).

Startlistene og resultatlistene for klubbstevne/rideskolestevne legges ut på snord.no og vil ikke bli lagt inn i Horsepro. Avgift for leie av rideskolehest er kr. 150. Dette inkluderer hjelp fra ridelærer på banen. I tillegg kommer startavgift på 100 kr per klasse.

I påmeldingen, som du sender til rideskole@snord.no, skriver du:
1. Navn på deltager
2. Navn og telefonnummer til den som skal hjelpe til
3. Hvilken klasse deltageren skal delta i (gjerne etter samråd med ridelærer)
4. 3 hesteønsker (gjerne etter samråd med ridelærer)
I utgangspunktet er det en klasse per dag per deltager, men blir det få som melder seg på er det mulig å starte flere klasser.

Frist for påmelding er fredag 8. februar.

Lørdag 16/2
  Klasser:
RLD1 – Ryttertest LD, ikke galopp.
(junior/senior)
LC:1 (junior/senior)
LB:2 (junior/senior)
LA:1 (junior/senior)
Søndag 17/2
  Klasser
Bom og leieklasse
40cm. (junior/senior)
50cm. (junior/senior)
60cm. (junior/senior)
70cm. (junior/senior)
80cm. (junior/senior)

Rideskolemesterskap
Vi arrangerer rideskolemesterskap i 2019: i 60 cm sprang og LC dressur.
1. runde: Februar 2019,
2. runde: April 2019,
3. runde og finale: Høst 2019.
Poengene fordeles etter plassering i forhold til antall startende i klassen.
For å få premiering MÅ man delta på finalestevnet høsten 2019!
Man kan være med i en eller begge mesterskap. Avgift er 50 kr per gren.