Invitasjon til rideskolestevne 8. og 9. juni 2019

Alle elever i Søndre Nordstrand Rideskole inviteres herved til rideskolestevne. Det er ingen krav om grønt kort eller stevneantrekk, du rir i det du vanligvis rir i på ridetimene. Snakk med ridelæreren din om hvilken klasse du kan melde deg på og hvilken hest du bør ri, FØR du melder deg på.

Alle klassene har en premiering for ryttere under 20 år (junior), og en premiering for ryttere over 20 år (senior). Hvis du er for eksempel 17 år og vil konkurrere mot eldre ryttere, kan du fint melde deg i seniorklassen, bare gi beskjed om det. Vi har gjort det slik i håp om at flere voksne rideskoleryttere skal delta.

Stevnet starter kl. 10.00 begge dager, dressurdagen blir det bygging av rail kl. 09.00, og sprangdagen blir det bygging av sprangbane kl. 09.00.
Alle deltagere må stille med en voksen som hjelper til under stevnet. Ingen av oppgavene er vanskelige, og opplæring vil bli gitt. Hold av hele dagen, det er viktig at alle hjelper til når det er behov for dem, for at vi skal kunne arrangere et fullverdig stevne for deltagerne (barna).

Stevnet vil foregå innendørs, i ridehuset. Puljeoppvarming i sprang, og oppvarming på 20x20m volte i dressur.

Startlistene og resultatlistene for klubbstevne/rideskolestevne legges ut på snord.no og vil bli lagt inn i Equipe. Avgift for leie av rideskolehest er kr. 150. Dette inkluderer hjelp fra ridelærer på banen. I tillegg kommer startavgift på 100 kr per klasse.

I påmeldingen, som du sender til rideskole@snord.no, skriver du:
1. Navn på deltager
2. Navn og telefonnummer til den som skal hjelpe til
3. Hvilke klasser deltageren skal delta i (gjerne etter samråd med ridelærer)
4. 3 hesteønsker (gjerne etter samråd med ridelærer, gjerne pr gren)
I utgangspunktet er det en klasse per gren per dag per deltager, men blir det få som melder seg på er det mulig å starte flere klasser. Melder du deg til flere klasser innenfor en gren, skriv hvilken klasse du helst vil ri.

Frist for påmelding er tirsdag 4. juni kl. 18.00.
Startlister og arbeidslister vil bli lagt ut på snord.no senest fredag 7. juni

Dressur lørdag 8. juni
Klasser:
RLD1 – Ryttertest LD, ikke galopp. 
(junior/senior)
LC:1 (junior/senior)
LB:2 (junior/senior)

Sprang søndag 9. juni
Klasser
Bom og leieklasse
30cm (CR)
50cm (F/S) (junior/senior)
60cm (F/S) (junior/senior)

For dere som leter etter info om rideskolemesterskapet, siste og tredje runde går ikke før til høsten 🙂