Bli med i stallgjengen!

Har du lyst å ri mer? Er du villig til å jobbe for det? Da har vi noe for deg. 😊 Fra mandag 1. Juli 2019 starter Søndre Nordstrand Rideklubb opp med nytt opplegg for stallgjengen! Hovedmålet er å skape et hyggelig miljø og flere treffmuligheter for rideskoleelevene samt belønne de som hjelper til mest i stallen.

Stallgjengen er fullt akkurat nå. Det er mulig å sette seg på venteliste her 

For å være med må du:

  • ri i rideskolen hos Søndre Nordstrand Rideklubb
  • få din(e) foreldre/foresatt(e) til å fylle ut påmeldingsskjema (se ovenfor)
  • være minst 12 år gammel (det er mulig å delta fra 10 år, da med begrensede oppgaver)
  • kunne være i stallen minst to ganger i uken for å bidra med oppgaver

Som en del av stallgjengen vil du måtte utføre følgende oppgaver minst to ganger i uken for den hesten du har fått ansvar for:

  • Møkke og fylle vann i boksen
  • Børste og ta høvene til hesten
  • Pusse hestens sal og hodelag
  • Vaske hestens beinbelegg

Det er også andre oppgaver som vi ønsker at stallgjengen skal bidra med som å tømme trillebårene ved ridehuset og utebanen, koste stallgangen, stelle og leie hest på ridetimer og arrangementer, bidra på stevner, mm. Det vil være begrenset til en hestepasser per hest per dag, førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

De som er med i stallgjengen vil måtte registrere hvilke oppgaver som er gjennomført på et papirskjema hengt opp i stallen. Dette er for å holde oversikt over hvor mye enhver elev hjelper til. Vi gjør oppmerksom på at stallens ansatte vil sjekke at det arbeidet som er skrevet inn faktisk er utført. Det er viktig å gi beskjed til hovedansvarlig (Adélie Dorseuil, ad.dorseuil@gmail.com, 988 03 591) dersom en elev ikke kan komme på en av dagene sine.

Jo mer du hjelper til, jo flere muligheter du får for å ri og bli med på ting. 😊 Avhengig av hvor mye du hjelper til vil du kunne få opp til en ekstra ridetime annenhver uke, bli prioritert på stevner (så langt det lar seg gjøre), delta i opptreningen av skolehestene, med mer.