Snord-shoppen skifter navn til Eurohest

Eurohest begynte som Snord-shoppen, en utstyrsbutikk for hest og rytter drevet av Søndre Nordstrand Rideklubb. Etterhvert som omsetningen økte og varelageret måtte bli større, ble det for stor økonomisk belastning for rideklubben å opprettholde. Sommeren 2019 gikk flere av rideklubbens medlemmer sammen om å videreføre Snord-shoppen som Eurohest, og dermed kjøpe ut rideklubben. En del av denne avtalen er at rideklubbens medlemmer får gode rabatter hos Eurohest, og at Eurohest sponser gavepremier til stevner, samt utstyr til rideskolehestene som eies av Søndre Nordstrand Rideklubb.

Eurohest har lokaler på Lofsrud Gård, Klemetsrudveien 50 i Oslo. Her har vi en fysisk butikk (i Rytterbua) som har åpent på kveldstid hver ukedag og i helgene når rideklubben har stevner. Vi driver også nettbutikk, og satser på et bredt utvalg varer med god kvalitet. Vi jobber også med å få på beina en bruktbutikk, hvor rideskoleelever og andre kan få solgt utstyr de har vokst ifra, eller de ikke har bruk for.

Eurohest åpner offisielt lørdag 24. august, med stor åpningsfest og giveaways til de 50 første kundene.

Vi håper på å se deg for en hyggelig handel!