Kvalifiseringsuttak til NM i kjepphest

Tirsdag 10. september 2019 kl. 18.00 inviterer vi til kvalifiseringsuttak for Norges første Norgesmesterskap i kjepphest/hobbyhorsing!

I fjor ble kjepphest, også omtalt som hobby horsing, introdusert under Kingsland Oslo Horse Show med stor suksess. Denne sportsaktiviteten øker i rekordfart og trenden kommet for fullt til Norge. Under årets Kingsland Oslo Horse Show arrangeres det første Norgesmesterskapet i kjepphest.
Det ønskes velkommen til Norges aller første NM i kjepphest. Og det er ikke hvor som helst – finalen går av stabelen på den internasjonale banen i Telenor Arena. Kvalifisering til finaleheatene skjer her hos oss, i regi av SR Gyldermyra og Kingsland Oslo Horse Show Hobby Horsing Cup.

Med en kjepphest forseres en hindreløype utformet som en profesjonell sprangbane. Utvalget av kjepphester har eksplodert siste tiden og mange legger mye tid og flid ned å lage sine egne fra bunn av. Bare i Finland er et sted mellom 10-15.000 aktive utøvere som deltar i nasjonale konkurranser!

Å delta handler ikke alltid om å vinne – her er det lek og moro som står i sentrum. Det deles ut medaljer i feil og stil, i tillegg til dem som hopper høyest. Lag show, ha det gøy og moro!

Arrangementet er gratis for alle som ønsker å være med!

For å melde deg på, gå til påmeldingssiden hos Pluvinel

Bildene er fra fjorårets kvalifisering: