OBS! Avlyst! Invitasjon til rideskolestevne 14. og 15. mars 2020

OBS: Rideskolestevnet er dessverre avlyst.
Grunnet rådene fra myndighetene om at arrangementer som samler mer enn 100 deltagere bør avlyses, har vi besluttet å avlyse rideskolestevnet kommende helg. Vi synes det er utrolig trist at vi må avlyse, men i dette tilfellet var det naturlig å følge myndighetenes anbefalinger. Vi håper vi ser dere alle igjen på neste rideskolestevne!

Alle elever i Søndre Nordstrand Rideskole inviteres herved til rideskolestevne. Det er ingen krav om grønt kort eller stevneantrekk, du rir i det du vanligvis rir i på ridetimene. Snakk med ridelæreren din om hvilken klasse du kan melde deg på og hvilken hest du bør ri, FØR du melder deg på. Vi håper de nye rideskolehestene er på plass før stevnet, så man kan gjerne nevne nye hester på ønskelista si.

Alle dressurklassene har en premiering for ryttere under 20 år (junior), og en premiering for ryttere over 20 år (senior). Hvis du er for eksempel 17 år og vil konkurrere mot eldre ryttere, kan du fint melde deg i seniorklassen, bare gi beskjed om det. Vi har gjort det slik i håp om at flere voksne rideskoleryttere skal delta.

Stevnet starter kl. 10.00 begge dager, dressurdagen blir det bygging av rail kl. 09.00, og sprangdagen blir det bygging av sprangbane kl. 09.00.
Alle deltagere må stille med en voksen som hjelper til under stevnet. Ingen av oppgavene er vanskelige, og opplæring vil bli gitt. Hold av hele dagen, det er viktig at alle hjelper til når det er behov for dem, for at vi skal kunne arrangere et fullverdig stevne for deltagerne (barna).

Stevnet vil foregå innendørs, i ridehuset. Puljeoppvarming i sprang, og oppvarming på 20x20m volte i dressur.

Startlistene og resultatlistene for rideskolestevnet legges ut på snord.no og vil bli lagt inn i Equipe. Avgift for leie av rideskolehest er kr. 150. Dette inkluderer hjelp fra ridelærer på banen. I tillegg kommer startavgift på 100 kr per klasse.

I påmeldingen, som du sender til rideskole@snord.no, skriver du:

 1. Navn på deltager
 2. Navn og telefonnummer til den som skal hjelpe til
 3. Hvilke klasser deltageren skal delta i (gjerne etter samråd med ridelærer)
 4. 3 hesteønsker (gjerne etter samråd med ridelærer, gjerne pr gren)
  I utgangspunktet er det en klasse per gren per dag per deltager, men blir det få som melder seg på er det mulig å starte flere klasser. Melder du deg til flere klasser innenfor en gren, skriv hvilken klasse du helst vil ri.

Frist for påmelding er tirsdag 10. mars kl. 18.00.
Startlister og arbeidslister vil bli lagt ut på snord.no senest fredag 13. mars

Sprang lørdag 14. mars
Klasser
-Bom og leieklasse
-40cm (CR)
-50cm (F/S) (junior/senior)
-60cm (F/S) (junior/senior)
-70cm (F/S) (junior/senior)
-80cm (F/S) (junior/senior, klassen er kun for de som rir på timen tirsdager kl. 19.00)

Dressur søndag 15. mars
Klasser:
-RLD1 – Ryttertest LD, ikke galopp. (junior/senior)
-LC:2 (junior/senior)
-LB:1 (junior/senior)
-LA:1 (junior/senior)
De som har oppnådd over 60% i LC på D-stevne får starte LB hvis de ønsker det. De som har startet LB på D-stevne, kan starte LA.

Rideskolemesterskap
Vi arrangerer rideskolemesterskap i 2020: Dressur, alle klasser. Sprang 60cm.

 1. runde: Mars 2020,
 2. runde: April 2020,
 3. runde og finale: November 2020.
  Poengene fordeles etter plassering i forhold til antall startende i klassen.
  For å få premiering MÅ man delta på finalestevnet høsten 2020!
  Man kan være med i en eller begge mesterskap. Avgift er 50 kr per gren.