TV/Casting/Reklame

Vi har ponnier og hester som kan leies ut til ulike oppdrag, for eksempel TV, reklame og foto-oppdrag.
NicoliePippiDixie4

Våre ponnier og hester har blant annet deltatt på NRK’s Nytt på Nytt, reklamefilm for Sheriff Film Company, reklame for TV2 Zebra, NRK3, Barnas Supershow, Nordisk Film, Raske menn show for Funkenhauser Production.

Våre ponnier, hester og ansatte har god erfaring fra mange oppdrag. Vi har ponnier og hester som er vant med både studio, lerret, vifter og blåsere,  som går trapper og blir med inn i huset. Vi har ulike type ponnier og hester som kan passe til ethvert oppdrag, for eksempel en pippihest, en westernhest eller søte, små ponnier som passer inn i stuen eller på soverommet.

Priser varierer etter type oppdrag og varighet. Priser på oppdrag utenfor Søndre Nordstrand Rideklubbs lokaliteter inkluderer transport til og fra oppdragsstedet, samt en erfaren hestekyndig fra vårt team som hjelper til og bistår under opptak og fotoshoots. Alle priser er eksklusive mva.

Har du spørsmål eller vil du booke lokalitet og/eller hester og ponnier hos oss kontakt oss på epost: rideskole@snord.no, tlf: 408 71 431 eller via kontaktskjemaet nederst på siden.

 

[contact-form-7 id=»97″ title=»Rideskole»]