Rideskole

Rideklubben tilbyr ridekurs på ponni og hest fra nybegynner til viderekommen. Vi har dressur-, sprang-, voltige-, ponnikurs for de minste og rene voksenkurs. Ridekursene inneholder et variert opplegg med undervisning på ridebanen, ridning på tur og teori tilpasset kursets nivå.

Vi legger stor vekt på trygge og gode skolehester, samt godt kvalifiserte instruktører. Vi er svært opptatt av sikkerhet, og har både sikkerhetsvester og ridehjelmer til gratis utlån til våre elever. Vi har maksimalt 8 elever per time. Dette sikrer eleven god og tett oppfølgning. Sprangkurs og voltigekurs har maks 6 elever på hver time. Vi bruker både ponnier og hester i vår rideskole.

For å kvalitetssikre undervisningen så mye som mulig utdeles det evalueringsskjema hvert semester. Her får elever og foreldre muligheten til å anonymt vurdere undervisningen, og komme med innspill og forslag til neste semester. I tillegg har vi en postkasse hvor det når som helst kan legges forslag, ris og ros. Det er selvfølgelig også mulig å snakke med ridelærer før og etter timene hvis det er noe man lurer på eller ønsker å prate om.

Har du spørsmål om rideskolen kontakter du oss på epost: rideskole@snord.no eller tlf: 40 87 14 31