Stallplass?

Vi har oppstalling for skolehester, skoleponnier og 25 bokser for private hester og ponnier.
Spørsmål om stallplass rettes til June: june@snord.no

Fint om du leser all informasjonen nedenfor før du tar kontakt.

Ved behov vil det annonseres på rideklubbens facebookside at vi har ledig stallplass. Der vil det fremkomme informasjon om det er en hesteboks eller ponniboks, og hvorvidt den er ledig kun for en periode eller fast plass for en ny oppstallatør

Merk at alle våre oppstallører må representere Søndre Nordstrand Rideklubb, så hvis du representerer en annen rideklubb, må du skifte representasjonsklubb når du får stallplass hos oss. Alle oppstallører må også være medlem i Søndre Nordstrand Rideklubb. Da Lofsrud Gård er drevet mye på dugnadsbasis, krever vi stor dugnadsinnsats av våre oppstallører, så du kan ikke være engstelig for å ta i et tak.

Som oppstallør får du tilgang til boks og luftegård til hesten din.

De ansatte forer tre ganger daglig:
Morgenfor ca kl. 07.30
Lunsjfor ca kl. 12.30
Middagsfor (legges inn i boksen til hesten, slik at den får mat når den tas inn)
Kveldsfor ca kl. 20.00

Hestene slippes ut så snart de har spist morgenfor. Eier sørger selv for å ta inn hesten evt. kan innslipp kjøpes som tilleggstjeneste som adhoc eller fast abonnement. Sommertid kan hesten står ute til 20.00 og vintertid må den tas inn før 18.00. I helgene er det mulighet for å slippe ut hesten selv, og så tar de ansatte inn hesten på kvelden.

På loftet har vi skapplass til hestenes utstyr. Enkelte bokser har også tilgang til et lite utstyrsskap eller plass til et stevneskap/salhenger i nærheten av boksen.

Oppstallørene har tilgang til ridehuset etter oppsatt plan. Som regel bruker rideskolen halvparten av ridehuset, så resten er tilgjengelig for oppstallører og andre klubbmedlemmer. Oppstallører får delta på rideklubbens ukentlige treninger i sprang og dressur.

Ponnipakke:
Inntil 8kg ensilasje: 5.300,- pr. mnd
Inntil 8kg tørrhøy: 5.800,- pr. mnd

Hestpakke:
Inntil 10kg ensilasje: 5.700,- pr. mnd
Inntil 10kg tørrhøy: 6.300,- pr. mnd

Dette inkluderer stallplass, flis (en flisball i uken), grovfôr og utslipp. Da de fleste oppstallørene våre har eget kraftfôr, tilbyr vi ikke dette. Trenger hesten din mer enn 10kg høy, kan dette kjøpes av stallen i tillegg.
I tillegg faktureres kr. 1000,- per år for leie av paddock.

Tilleggstjenester:
Fullservice (daglig drift av hest) – alle hverdager
-Lage høyposer
-Lage kraftfôr
-Fylle vann inne og ute
-Møkke inne
-Innslipp
-Hesten får middag i boksen
Pris pr mnd: 3800kr
Pris ad hoc: 200kr pr gang/dag

Møkking – alle hverdager
-Møkking av boks
-Påfyll av flis
Pris pr mnd: 1500kr
Pris ad hoc: 100kr pr gang/dag

Innslipp – alle ukedager (inkl. helg)
-Hesten tas inn på ettermiddagen
-Hesten får middag i boksen
Pris pr mnd: 300kr
Pris ad hoc: 40kr pr gang (ukedag) og 100kr helg/helligdag

Meld deg på èn eller flere ordninger til administrasjon@snord.no Alle forhåndsbestilte tjenester faktureres forskuddsvis sammen med stalleien (bortsett fra innslipp) og ad hoc tjenester faktureres etterskuddsvis (også via stalleien) Abonnement er løpende. Vil du si opp så sender du en mail til administrasjon@snord.no senest den 20. i måneden før du ønsker å avslutte abonnement Vi håper du er med og bidrar til at våre tjenester blir vellykket.

Vi ønsker oss:
Hesteeiere med en godt utviklet «dugnadsånd» og godt humør.
For en evt ikke-myndig hesteeier stilles det krav til oppfølging, tilstedeværelse og engasjement fra foresatte.
Det forutsettes at oppstallørene er med på klubbtreningene i enten dressur og sprang, evt begge deler. Disse kan tilpasses alle nivåer.