Stilling ledig

Søndre Nordstrand Rideklubb ble etablert i 1991 og ligger sentralt til på Lofsrud gård på Mortensrud i Oslo. Rideklubben har i overkant av 500 medlemmer. Klubben driver rideskole gjennom hele året og rideleir i skolens ferier. Stallen har om lag 20 privatoppstallører. Det gis instruksjon innen sprang, dressur og voltige. Klubben disponerer et nytt, flott ridehus og to utebaner. Det er 3 fast ansatte. Vi har nå ledig stilling som

 Logo_transSNRKsmall

Helgevakter/vikarer

Vi er på utkikk etter helgevakter til helgene og folk som kan steppe inn på en stallvakt på dagtid i ukedagene ved sykdom og annet fravær.

Som helgevakt arbeider du i stallen i turnus hver tredje eller fjerde helg.

Arbeidsoppgaver:
Foring, påkledning av hester, utslipp, møkking, stell av hester, innslipp og annet forefallende arbeid.
Arbeidet er fysisk krevende, og fordrer at du har et visst tempo, da det er mange oppgaver som skal utføres på relativt kort tid.

Arbeidstid:
Helgevaktene jobber i turnus, med en tidligvakt og en seinvakt den helgen man har vakt.
Morgenvaktene går fra 07.30 – 14.00 og seinvaktene går fra 15.00 – 20.30
Helgevaktene har også muligheten til å få jobbe kortere vakter på kveldstid hverdagene ved behov.

Aldersgrense, egenskaper:
Søker må være over 16 år. Du bør ha god erfaring med hest og evnen til å se hestenes behov (sykdom mm) og å kunne handle deretter. Jobben passer godt for skoleelever/studenter, men også for voksne som ønsker et fysisk arbeide i helgene.
Du vil ha mye kontakt med både hester og mennesker, så det er viktig at du er serviceminded og setter hestenes behov foran alt.

Søknad med CV sendes til e-postadressen lineflaa@gmail.com så raskt som mulig.
For spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med personalansvarlig Line Flaa på tlf. 930 42 930. Stillingen er ledig umiddelbart.

 

Logo_transSNRKsmall

Lærling

Søndre Nordstrand Rideklubb er godkjent lærebedrift i hestefaget. Vi er tilknyttet et opplæringskontor som i samarbeid med oss vil utarbeide et koordinert opplegg for lærlingen. Vi har mulighet til å ta inn en eller to lærlinger, med ett- eller to-årig lærekontrakt i hestefaget.

Som lærling hos oss blir du del av et aktivt og travelt miljø, hvor du gis opplæring og arbeidstrening i et stort spenn ulike faglige områder i henhold til læreplanen. Lærlingene arbeider i turnus, med tidlig/seinvakter i uka, og helgevakt ca. hver 3. helg.

Vi forventer at lærlinger hos oss er sterkt motiverte for faget, arbeidssomme og har godt humør!

Vi har dessverre ikke muligheten til å tilby bolig på stedet.

Søknad med CV sendes til e-postadressen lineflaa@gmail.com så raskt som mulig.
For spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med personalansvarlig Line Flaa på tlf. 930 42 930. Stillingen er ledig umiddelbart.