Om oss

Søndre Nordstrand Rideklubb ble stiftet i 1991 og har i dag over 500 medlemmer. Vi holder til på Lofsrud gård. Gården eies av Oslo Kommune og forvaltes av bydelen. Rideklubben driver både rideskole og stall hvilket krever en stor dugnadsinnsats fra klubbmedlemmene.

Søndre Nordstrand Rideklubb har mange aktive ryttere som er oppstallet på Lofsrud gård, men vi har også ryttere som er oppstallet andre steder. Disse er ute og representerer klubben vår i sprang og dressur på nasjonalt og internasjonalt nivå. Søndre Nordstrand Rideklubb har også utøvere som konkurrerer i voltige og som representerer Norge i internasjonale konkurranser. Klubben har blitt Norgesmestere i voltige flere ganger.

Rideklubben er opptatt i Norges Rytterforbunds satsingsprogram som satsingsklubb. Det innebærer at Søndre Nordstrand Rideklubb oppfyller alle kravene som ligger i Rytterforbundets klubbsatsingsprogram.

Søndre Nordstrand Rideklubb har et hyggelig miljø på Lofsrud gård. Her setter vi samhold og hestevelferd høyt og gleder oss til videre arbeid med utviklingen av rideklubben på alle fronter.

Vi disponerer et ridehus, 20×64 meter med Walber-bunn, en ridebane på 80×40 meter og en ridebane på 20×60 meter. Stallen rommer 42 hester og ponnier, hvorav 17 brukes i rideskolen.

_MG_0113